حسابداری آنلاین آمرال

آموزش حسابداری در منزل +( 9 ترفند برای کار حسابداری در منزل)

1 خرداد 1402 دسته بندی : حسابداری
شرایط اقتصادی سال های اخیر باعث شده تا خیلی از فعالان حسابداری در کنار شغل اصلی خود، به صورت پاره وقت یا پروژه محور به کار حسابداری در منزل بپردازند. آموزش حسابداری در منزل مانند سایر مشاغل خانگی نیازمند توضیحات است و ما در این مقاله سعی کردیم تا هر آن چه را درباره این شغل نیاز دارید، با شما در میان بگذاریم و امیدواریم این نوشته برای شما مفید باشد. همراه نرم افزار حسابداری آمرال باشید …

حسابداری در منزل چیست؟

بسیاری از کارآموزان حسابداری نمی توانند به عنوان یک حسابدار در یک شرکت استخدام شده و فعالیت حضوری داشته باشند؛ همچنین افرادی هستند که از روزمرگی های خود ناراضی بوده و حضور در یک محیط تکراری برای آن ها خسته کننده است. شرایط کرونا نیز به دلایل بالا اضافه شده است.
اما این آخر راه نیست و شما به عنوان یک فعال در زمینه علم حسابداری می توانید در خانه بمانید و در کنار انجام وظایف مربوط به خانه و خانواده، با مهارت خود به کار حسابداری مشغول شوید. البته این تنها شما نیستید که علاقه مند به کار حسابداری در منزل می باشید؛ بلکه بسیاری از کارفرمایان هستند که به دلایل متعددی علاقه به استخدام حسابدار در منزل دارند تا به ایفای نقش بپردازد؛ مثلاً: دفتر کار ندارند یا فضای کافی برای حضور دائمی یک حسابدار در اختیار ندارند. یک حسابدار به تنهایی قادر نیست محاسبات مالی شرکت را انجام دهد و شرکت نیاز دارد تا بخشی از فعالیت های حسابداری را به حسابدار پاره وقت بسپارد. محاسبات مالی بسیار ساده ای دارند و لازم نیست یک حسابدار حرفه ای استخدام کرده و به آن ها حقوق بدهند. و دلایل دیگر. پس نگران نباشید. فرصت های شغلی حسابداری برای شما و هر فرد دیگری فراهم است و شما می توانید در خانه کار کرده و کسب درآمد داشته باشید. البته باید برای این که بتوانید در منزل مشغول به کار شوید می بایست آموزش حسابداری لازم برای این کار را دیده باشید.

روش های حسابداری در منزل

شما می توانید قالب های متعددی برای کار حسابداری در منزل داشته باشید، اما به طور کلی سه روش اصلی برای آموزش حسابداری در منزل وجود دارد: شما می توانید به صورت تمام وقت برای محاسبات مالی یک کسب و کار را بر عهده گرفته و در خانه به مدیریت آن بپردازید. شما می توانید به صورت پروژه محور و به صورت پاره وقت به انجام پروژه حسابداری در منزل بپردازید و در ازای انجام به موقع آن کسب درآمد کنید. شما می توانید دو روش بالا را با یکدیگر ترکیب نموده و هم با یک شرکت به طور ثابت همکاری داشته باشید و هم به صورت پاره وقت پروژه دریافت کنید و در زمان معین شده آن را تحویل دهید.

مزایا و معایب حسابداری در منزل

حسابداری در منزل قالب جدیدی از حسابداری بوده که هم نسبت به حسابداری حضوری نکات مثبت داشته و هم نکات منفی دارد. در این بخش سعی می کنیم تا به صورت واقع بینانه به هر دوی آن ها اشاره کنیم. کار حسابداری در منزل به شما کمک می کند تا: در کنار فرزندان و همسر خود باشید (خصوصا اگر خانم هستید یا فرزندان و همسر شما بیمار بوده و به حضور شما احتیاج دارند). از بیماری هایی مانند کرونا در امان بمانید. هر کجا که خواستید سفر کنید و در طول سفر نیز شغل داشته باشید. هر ساعتی که خواستید کار کنید. چند کارفرما داشته باشید و از چند ناحیه حقوق دریافت کنید. از شلوغی، رفت و آمد و نظارت های بی پایه و اساس کارفرمایان سخت گیر در امان باشید. برای حسابداری در منزل دو اشکال عمده وجود دارد که یکی به متقاضیان انجام کار حسابداری در منزل وارد است و دیگری بر کارفرمایان. اگر پروژه محور یا پاره وقت کار می کنید، ممکن است در یک بازه زمانی کار داشته باشید و در زمان دیگر شغل نداشته باشید. حسابداری در خانه باعث می شود کارفرمایان نتوانند نظارت دقیق بر فعالیت حسابدار داشته باشند و همین مسئله ممکن است در مواقعی دردسر ساز شود. اگر شما واقعا متقاضی پروژه حسابداری در منزل هستید، باید تلاش کنید تا هم برای خود امنیت شغلی ایجاد کنید و هم به گونه ای اعتماد کارفرمایان را جلب کنید تا آن ها با آرامش خاطر بتوانند پروژه های مالی خود را به شما بسپارند.
حسابداری در منزل با نرم افزارهای حسابداری همان طور که کسب و کارهایی مانند مهندسی، نیازمند ابزارهای خاص خودش می باشد، شما نیز به عنوان یک حسابدار اگر می خواهید در منزل کار کنید باید با ابزارهای لازم برای حسابداری که مهم ترین آن ها داشتن یک نرم افزا