حسابداری آنلاین آمرال

ثبت شرکت در کانادا چقدر هزینه دارد؟

3 خرداد 1402 دسته بندی : اخبار
از آن‌جا که ثبت شرکت در کانادا یکی از سریع‌ترین راه‌های ورود به این کشور است، در بین بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا روشی محبوب است. اما بی‌شک سوالی که بیش از هرچیز ذهن متقاضیان را مشغول می‌کند این است که روش ثبت شرکت در کانادا چه‌قدر هزینه دارد و برای مهاجرت با این روش چه‌مقدار بودجه لازم دارند. این نوشته به بررسی انواع ثبت شرکت و مزایای بی‌شمار آن در این کشور می‌پردازد و به سوالات متقاضیان پیرامون هزینه‌ها پاسخ می‌دهد.

مهاجرت از طریق ثبت شرکت در کانادا

برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت لازم است متقاضیان پس از انتخاب حوزه فعالیت و ویزای کار موردنظر ابتدا شرکت را تاسیس کرده و سپس درخواست خود را به اداره کار ارسال کنند. پس از صدور مجوز و ویزای کار امکان شروع فعالیت و کسب سابقه برای متقاضیان فراهم می‌شود. برای دریافت اقامت دائم حداقل یک‌سال سابقه کار لازم است.
بنابراین لازم است متقاضیان به‌عنوان اولین قدم اقدام به ثبت شرکت از طریق یکی از برنامه‌های زیر کنند:
  1. ویزای C11 (برنامه منفعت عمده): افرادی که ایده و توانایی راه‌اندازی یک کسب‌وکار با ایجاد منافع عمده اقتصادی و فرهنگی و… برای دولت کانادا را دارند، می‌توانند برای ویزای C11 درخواست دهند. با این ویزا بدون نیاز به دریافت مجوز LMIA اجازه اقامت موقت ۱ الی ۲ ساله و کار در کانادا را دریافت خواهند کرد. لازم است متقاضیان سودآوری همه جانبه بیزینس خود باتوجه به نیازهای بازار کانادا را مورد توجه قرار دهند.
  2. ویزای C10: افرادی که ایده‌ای نو و خلاقانه برای راه‌اندازی یک بیزینس مطابق معیارهای برنامه استارتاپی را دارند، می‌توانند با دریافت حمایت یک شرکت کانادایی ویزای C10 دریافت کنند. این روش ثبت شرکت مناسب کارآفرینانی است که از تمکن مالی کافی و حداقل دانش زبان انگلیسی هم برخوردارند.
  3. ویزای کارآفرینی استانی: متقاضیانی که قصد دارند تحت شرایط برنامه نیازهای استانی کانادا مهاجرت کنند، می‌توانند با سرمایه حداقل ۱۰۰ هزار دلار کانادا شرکت خود را در یکی از استان‌ها ثبت کنند. شرط اصلی این روش استخدام نیروی کار کانادایی و البته داشتن تخصص و تجربه کافی و دانش پایه زبان انگلیسی است.
  4. ویزای خوداشتغالی: این برنامه برای افرادی که افتخارات و سابق درخشان ورزشی، هنری و… دارند مناسب است. متقاضیان با پس از ارزیابی در سیستم امتیازدهی می‌توانند یک شرکت تک نفره به نام خود ثبت کرده و به‌صورت خوداشتغال در کانادا مشغول به کار شوند.

انواع ثبت شرکت در کانادا

ثبت شرکت به معنی ایجاد یک موجودیت حقوقی برای کسب‌وکار مستقل از صاحبان آن است. بنابراین وجود یک وکیل حقوقی باتجربه برای انجام مراحل ثبت شرکت در کنار متقاضیان ضروری است. به‌این ترتیب حتی در صورت فوت مدیران هم تعهدات و حقوق مربوط به شرکت پابرجاست. ثبت شرکت در کانادا به ۴ روش قابل انجام است که هرکدام قوانین و شرایط خاص خود را دارند و مناسب حوزه کاری خاصی هستند:

Sole proprietorships یا شرکت خصوصی:

شرکت خصوصی ساده‌ترین نوع ثبت شرکت است. این نوع شرکت به نام یک شخص ثبت شده و مالک و مسئول کامل اداره شرکت و مسائل حقوقی همان فرد است. در این روش درآمد شخصی فرد هم جز اموال و درآمد شرکت محسوب شده و شامل مالیات می‌شود. تمام سود شرکت متعلق به صاحب آن است و درصورت ورشکستگی کلیه اموال وی از بین می‌رود. همچنین سابقه ورشکستگی شرکت هم در رزومه فرد ثبت می‌شود. ثبت این شرکت نسبتا ساده و کم‌هزینه است.

Partnership یا شرکت مشارکتی:

نوع دیگر شرکت قابل ثبت در کانادا شرکت مشارکتی است که در آن شرکا با منابعی مانند سرمایه مالی، تخصص و نیروی انسانی با هم یک تجارت مشارکتی راه می‌اندازند. اداره این شرکت کمی پیچیده‌تر است چراکه نظر همه شرکا در آن تعیین کننده است. همچنین شرکا در سود و زیان با هم شریک هستند و مزیت اصلی آن نرخ پائین مالیات است.

Corporation یا شرکت سهامی:

شرکت‌های سهامی توسط سهام‌داران اداره می‌شود و هرکس به اندازه سهم و مالکیت خود در سود و زیان شریک است. اما مسئولیت شرکا در این روش محدود بوده و بدهی و ورشکستگی متوجه آن‌ها نیست. این شرکت‌ها علی‌رغم هزینه بالای راه‌اندازی مزایای ویژه‌ای مثل عدم نیاز به تمدید دوره‌ای مجوز و معافیت مالیاتی گسترده دارند.

Cooperative یا شرکت تعاونی:

شرکت‌های تعاونی توسط همه اعضا مدیریت شده و دارای مسئولیت محدود هستند.

شرایط ثبت شرکت در کانادا

متقاضیان ث